Tarih: 23.08.2011 |  Haberler
Trablus direniyor

NATO'nun havadan ve denizden ağır bombardımanıyla paralel olarak NATO'ya bağlı özel kuvvetler ve gerici-faşist çeteler Trablus'a girdikleri hâlde, Libyalı yurtseverlerin direnişi devam ediyor.

Dünya kapitalist medyasının Kaddafi'nin oğullarının yakalandıkları ve öldürüldükleri, Kaddafi'nin kaçtığı, Trablus halkının sözüm ona sevinç gösterileri yaptığına ilişkin bütün haberlerin düpedüz yalan olduğu ortaya çıktı.

NATO'nun psikolojik savaş organlarında çalışan senaristlerin yazdığı Holywood senaryosunun gerçekmiş gibi bütün dünyanın üstüne boca edildiği anlaşılıyor. ABD Başkanı Obama, Kaddafi'ye seslenerek, "Direnişi sürdüren askerlerine 'silahlarınızı bırakın' çağrısı yap, çünkü direnerek bir yere varamazsınız" dedi. Trablus'ta gazetecilerin ve televizyoncuların önüne çıkan Seyfülislam Kaddafi, direndiklerini, saldırıyı püskürttüklerini ve direnmeye devam edeceklerini söyledi.

Kapitalist Haçlı sürülerinin Trablus'a girmesini etekleri zil çalarak karşılayan Ahmet Davutoğlu, Suriye yönetimine gözdağı vererek, "Herkes Libya'dan ders alsın" diye haykırdı ve derhal uçağa atlayıp Libya'ya gerici-faşist isyancıları kutlamaya koştu. Ne var ki, umduğu gibi Trablus'a inemedi, Bingazi'yle yetinmek zorunda kaldı. Bülent Arınç, Kaddafi'ye "Derhal teslim ol" diye buyurdu.

Haçlı haydutlar birliğinin bir İslam ülkesinin başkentini düşürmesinden bu kadar sevinç duyan İslamcılar doğrusu ibretlik bir manzara oluşturuyor. Bu sahtekârların aslında, kapitalizm dinine mensup olduğu, Allaha değil Amerika'ya taptığı, tapınaklarının cami değil NATO karargâhı olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Libyalı yurtseverler, Türkiye ve bölge halkları dahil, bütün dünya halkları adına savaşıyor, bütün insanlığı savunuyor. Libyalı yurtseverlerin yenilgisi, savaşın ve faşizmin bir kez daha bütün dünyada hükümferma olması demektir. Libyalı yurtseverlerin direnişine destek vermeyenler, ileride başlarını duvarlara vuracaklardır.