Tarih: 15.11.2011 |  Haberler
Anmaya çağrı

Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişimi Kasım ayında yitirdiğimiz yoldaşlarımızı 16 Kasım 2011 Çarşamba günü gerçekleştireceği törenlerle anıyor.

Partimizin Atılım dönemi Merkez Komitesi Genel Sekreteri İsmail Bilen (Marat yoldaş), işkencede öldürülen Merkez Komite üyesi Mustafa Asım Hayrullahoğlu (Deniz yoldaş), faşistler tarafından vurularak öldürülen TKP üyesi ve Türkiye öğretmen hareketinin önderi Talip Öztürk (Orhan Tok yoldaş) ve TKP üyesi, 1980 öncesi yayınlanan Savaş Yolu dergisinin ilk yazı işleri müdürü, faşistler tarafından kaçırılıp işkenceyle öldürülen Ali İhsan Özgür yoldaş İstanbul'da anılacak.
İsmail Bilen ile Mustafa Asım Hayrullahoğlu'nu anma töreni Kulaksız Mezarlığı'nda Hayrullahoğlu'nun mezarı başında, Talip Öztürk ile Ali İhsan Özgür'ü anma törenleri ise Topkapı/Kozlu'daki mezarları başında gerçekleştirilecek.
Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişimi, TKP'ye gönül vermiş bütün dost ve arkadaşlarımızı anma törenlerine katılmaya çağırıyor. Yoldaşlarımızın adını ve andını birliğimizle yaşatatalım!


İsmail Bilen ve Mustafa Hayrullahoğlu anması

Tarih: 16 Kasım 2011 Çarşamba
Yer: Kulaksız Mezarlığı
Saat: 11: 00

Talip Öztürk ve Ali İhsan Özgür anması

Tarih: 16 Kasım 2011 Çarşamba
Yer: Topkapı/Kozlu Mezarlığı
Saat: 13:00